3. TOKİ MEVKİİNDE TEHLİKELİ VİRAJ KALDIRILIYOR

16 Haziran 2016 10:24 Emet Belediyesi 2165

İlçemiz Hamam mahallesi ile Akpınar Mahalle sınırlarını ayıran,Emet-Hisarcık istikametindeki keskin viraj kaldırılıyor

İlçemiz Hamam  mahallesi ile Akpınar Mahalle sınırlarını ayıran,Emet-Hisarcık istikametindeki keskin viraj kaldırılıyor.

Emet belediyemizce aynı zamanda Gazi Emet otaokulu ile 3. etap toki yolu ayrımında bulunan tehlikeli virajda imar planı tadilatı yapılarak çalışmalara başlandı.Karayolları bölge müdürlüğünce uygun görülen  viraj kaldırma ve yol çalışmalarını yerinde inceleyen belediye başkanımız Mustafa Koca konu ile ilgili şunları söyledi;”

“Geçmiş yıllarda yolun virajlı ve dik olması sebebiyle özellikle yağışlı ve buzlu havalarda trafik akışını olumsuz  etkileyen ve kazalara sebebiyet veren bu alanda Belediyemizce gerekli imar planı tadilatları tamamlanarak çalışmalara başlandı.Bu yolumuzun yapımı ile 3. etap toki’den Yunus emre ortaokuluna uzanan tehlikeli yolda ortadan kaldırılmış olacak.Çocuklarımızın güvenli bir şekilde okul ve evlerine ulaşımı sağlanacak. “dedi.

• Etiketler