3. TOKİ YÖNETİCİLERİ TALEPLERİNİ İLETTİ

01 Şubat 2018 17:33 Emet Belediyesi 1168

Emet 3. toki konutları blok yöneticileri Hamam mahallesi muhtarı Harun Kara ile birlikte belediye başkanımız Mustafa Koca’yı makamında ziyaret ederek taleplerini ilettiler.

Muhtar Kara ve site yöneticileri 3. toki mevkiine dağ suyu hattı çekilmesi, ana yol ve kaldırım aydınlatma yapılması talep ederken, iç kaldırımlarda tırların kullanılması nedeniyle yollarda çökme meydana geldiğini belirttiler.

Belediye başkanımız Mustafa Koca aydınlatma konusunda yetkili kurumlarla gerekli yazışmaların yapıldığını, aydınatma çalışmalarının başlaması ile kaldırım güzergahlarının artırılıacağını ifade ederken, dağ suyu konusunda da gerekli desteği vereceklerini belirtti. Başkan Koca ayrıca çevre yolu düzenlemeleri ve Hisarcık-Emet-Tavşanlı güzergahın kalan yolun tamamı için ihale sürecinin başladğını ve Şubat ayında ihale edileceğini belirterek,yol çalışmalarının başlaması ile, tırların çevre yolunu kullanacaklarını belirtti.

Hamam mahallesi muhtarı Harun Kara ziyaretle aktarılan konular hakkında başkanın destek vereceğini belirterek,belediye başkanımız Mustafa Kocaya ve site yöneticilerine teşekkür etti.

• Etiketler