30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZIN 99. GURUR YILI

30 Ağustos 2021 15:13 Emet Belediyesi 177

30 Ağustos Zafer bayramı kutlamaları Emet Hükümet konağı önünde düzenlenen törenle kutlandı.Programın sunuculuğunu İlçe jandarma komutanlığı Kıd. Jan. Ast.Subay Çavş. Kübra Gökdemir yaptı.

Meydanda Emet Kaymakamı Hasan Çiçek,Emet Belediye Başkanımız Hüseyin Doğan'ın Atatürk büstüne çelenk koyması ile başlayan törenler saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kutlama mesajının okunduğu törenlerde günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Jandarma komutanlığımızdan KıdemliJandarma Astsubay Çvş Erdal Ercan gerçekleştirdi.

Törenler Kaymakam Çiçek ve belediye başkanı Doğan'ın kutlama tebriklerini kabulü ile sona erdi.

Törenlere Kaymakam Hasan Çiçek, Belediye Başkanımız Hüseyin Doğan,İlçe Jandarma komutanı Neşet Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbulut, İlçemiz siyasi parti temsilcileri Ak parti İlçe başkanı Süleyman Ciner, Mhp İlçe başkanı Mustafa Mecit, Chp İlçe başkanı Musa İnci,İyi parti ilçe başkanı Etem Çelik, BBP İlçe başkanı Cemal Tanrıkulu, Yeniden Refah partisi İlçe başkanı Mehmet Sağlam, yanısıra Emet ADD Şube başkanı Erol Usta, Emetliler dayanışma ve Kalkınma derneği başkanı Halil Er ve daire müdürleri katıldı.

• Etiketler