8 MART’TA BAŞKANLARDAN BAYAN ÇALIŞANLARIMIZA JEST

08 Mart 2021 10:24 Emet Belediyesi 914

8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle Emet Belediye Başkanımız Hüseyin Doğan, Ak parti Emet ilçe başkanı Süleyman Ciner ve Ak parti Emet kadın kolları başkanı Hasibe Altınok ilçemiz kamu kurum ve kuruluşlarında ve esnaflarda çalışan bayanlarımızı unutmadılar.

8 MART’TA BAŞKANLARDAN BAYAN ÇALIŞANLARIMIZA JEST

Pandemi sürecinde halk sağlığı adına büyük mücadele veren sağlık çalışanlarımızın tamamını temsilen Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet hastanesi başhekimi Rukiye Kara’ya çiçek takdim eden başkanlar, daha sonra kamu kurum ve kuruluşlarınızdaki bayanlarımız, bayan esnaflarımızı ziyaretle 8 Mart dünya kadınlar gününü kutlayarak çiçek takdim ettiler.